Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Nikin Vision
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Scaun din lemn pentru relaxare Healthy Lounge Chair
5000 €
Brand
HLC-0GR-Sh1
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Buna! Va oferim acum informatii despre un produs absolut nou, cu beneficii deosebite: Healthy Lounge Chair. Este vorba despre scaunul pentru sanatate si relaxare, care utilizeaza pozitia de gravitatie zero si inglobeaza elemente din shungit - un mineral aparte.

Cunoastem cu totii scaunele pentru masaj, dar acest scaun este diferit, el este destinat imbunatatirii starii dumneavoastra de sanatate. Proiectat de o echipa de cercetatori, Healthy Lounge Chair este un concept nou, care imbina efectele gravitatiei zero cu cele benefice ale shungitului. Scaunul se poate inclina creand un unghi de 118 grade, aducand corpul in pozitie ce anuleaza efectele gravitationale, asemanator starii de imponderabilitate. Tehnologia inspirata de cercetarile realizate de NASA, conduce la efecte de relaxare a muschilor, de imbunatatire a circulatiei.

Healthy Lounge Chair este o realizare originala, fiind manufacturat in intregime din materiale naturale: lemn de esenta tare, prelucrat manual, si un mineral deosebit : shungit. Pentru diferite dureri de spate, afectiuni ale inimii, ale sistemului circulator sau nervos, shungitul are un efect benefic recunoscut pe plan mondial. Shungitul este un mineral unic, compus din minerale si fulerene, o structura particulara a carbonului .Produsele din shungit ofera un efect de ecranare si deprivare a radiatiilor electromagnetice emise de televizoare, computere, cuptoare cu microunde, telefoane mobile si alte multe surse de radiatii ce ne inconjoara mai ales in mediul urban .Iata de ce am ales sa incorporam shungit in acest scaun.

Folosind Healthy Lounge Chair veti remarca cu usurinta o imbunatatire a starii de sanatate, o ameliorare a durerilor si veti capata un tonus ridicat. Pozitia special creata de catre efectul de gravitatie zero ofera corpului o distributie optima a greutatii, prin centre de presiune benefice. Ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine, la scaderea si reglarea tensiunii arteriale, la diminuarea durerilor de spate, umeri sau lombare.

Efectele shungitoterapiei sunt puse in valoare excelent de catre Health Lounge Chair: stimularea sistemului nervos, reducerea durerilor si a starilor de incordare, sporirea imunitatii organismului. Fiind un produs realizat din materiale ecologice, conceput special pentru efectele sale benefice, Healthy Lounge Chair se integreaza cu stil in ambiente si incaperi diferite, in functie de nevoile dumneavoastra.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura
Alte Produse
Cort-uri

1000 lei